perjantai 16. helmikuuta 2018

Ensi viikon työpaikkaruoat

Valmistan nykyään koko työviikolleni, eli viidelle päivälle, ruokaa joka sunnuntai. Silloin en tarvitse ostaa mitään valmisruokia lounaiksi tai mennä johonkin syöttölään, jossa en tiedä, mitä rasvoja ym. siellä on käytetty. Minä vannon oliiviöljyn nimeen, toisena tulee voi ja kolmantena kookosöljy. Mitä muita rasvoja sitä tarvitaan ruoanlaittoon? Rypsiöljyä? Ei, ei ja vielä kerran EI! En suostu käyttämään sellaisia omega-6 -rasvahappoja. Oliiviöljyä on käytetty iät ja ajat Välimeren maissa, joissa ei kärsitä samassa määrin sydäntaudeista kuten täällä pohjolassa; rypsiöljyn luvatuissa maissa.

Palataan takaisin otsikon aiheeseen. Aion friteerata platanoksia (keittobanaanin viipaleita) oliiviöljyssä, mutta lihasta en ole vielä päättänyt. Sen päätöksen teen huomenna tai sunnuntaina. Jotkin karppaajat voisivat vetää tästäkin herneet nenäänsä, mutta minä syön juuri sellaista ruokaa, josta pidän, ja jota pidän myös terveellisenä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

NATO - OTAN - HATO