sunnuntai 18. helmikuuta 2018

Spagetti punajuuribolognese



Ainekset
480 g porojauhelihaa
1 galangaa raastettuna
1 punajuuri hienonnettuna
1 palsternakka hienonnettuna
1 bataatti kuutioituna
1 juuripersilja kuutioituna
1 sipuli hienonnettuna
1 valkosipuli hienonnettuna
1 habanero chili hienonnettuna
3 dl punaviiniä
rutoetta timjamia
tuoretta rosmariinia
tuoretta rakuunaa
tuoretta salviaa
tuoretta korianteria
oliiviöljyä
5 dl tomaattimurskaa
2 prk tomaattipyreetä
½ l vettä
rouhittua merisuolaa
täysjyväspagettia
raastettua parmesaania

Ohje
Kuullota 5-10 minuuttia kaikki muut ainekset paitsi: jauheliha, tomaatti, spagetit, vesi, suola, parmesaani ja yrtit oliiviöljyssä. Siirrä suureen pataan muiden ainesten kanssa (paitsi spagetti, parmesaani ja suola). Keitä kannen alla välillä sekoittaen 10 minuutta, poista kansi ja keitä kastike kokoon.

Keitä spagetti vedessä, johon on lisätty oliiviöljyä ja rouhittua merisuolaa.

Annostele lautasille keitetty spagetti, kastike ja parmesaani.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

NATO - OTAN - HATO