perjantai 6. huhtikuuta 2018

Kampaajalle?


Olen vähän miettinyt, että ehkä minun pitäisi mennä kampaajalle. Niskahiuksissani alkaa olla vähän epämääräisyyttä, joten toivoisin ammattilaisen hoitavan asian kuntoon. Toisaalta en halua, että hiuksiani lyhennetään kovinkaan paljon, sillä tykkään ponnaristani (joka seisoo n. 45 asteen kulmassa). Nykyään käytän enimmäkseen pinkin väristä kumilenksua, joka pitää hiuksiani koossa.

Minä rikon kaikkia rajoja, sillä eihän mies voi käyttää pinkkiä, vai voiko? Eni vei, en välitä mitä muut ajattelevat, sillä teen juuri niin kuin itse haluan!

Minusta kaikki värit sopivat oikein hyvin donitsilleni. Minähän pukeudun poikkeuksetta täysiin mustiin väreihin. Hiuksenikin ovat luonnostaan tummat, joten haluan jotakin, vaikkakin pientä värielementtiä, joka rikkoo mustuuden. Nyt voin leikitellä donitseilla. :D


11 kommenttia:

  1. Olen kyllä samaa mieltä, että sinulla voisi olla sopiva aika käydä kampaajalla, niin saat siistittyä puolipitkät hiuksesi. Pinkki on hyvä donitsin väri, kuten muutkin heleät kevään ja kesän värit.

    Minullakin odottaa hyllyssä kotipermanenttiaine ja hiusväri. Voi olla, että nyt ensin kiharat, katsotaan sitten, mitä sen jälkeen...

    VastaaPoista
  2. Joo, nyt haluaisin ostaa seuraavia värejä: vihreät, turkoosi, kaikki punaiset sävyt. Tjaah, ehkä myös siniset donnarit olisivat kivoja.

    Keltaiset? Eiih!!! (poikkeuksena kuitenkin kulta)

    VastaaPoista
  3. Hopeakin olisi tosi makea. Mistäköhän metallinvärisiä donitseja tai hiuslenkkejä voi ostaa?

    VastaaPoista
  4. Ärsyttää kun joutuu käyttämään Cittarin, S-marketin, HM:n perusdonitseja. Minä haluan muuta. Nyt haluan metallinvärisiä donitseja. Mistä niitä saa?

    VastaaPoista
  5. Ainahan voin vääntää rautalangasta donitsin hiusteni ympärille... :(

    VastaaPoista
  6. Hopea donitsi voisi olla kiinnostava ja sininen,mutta ei kuitenkaan rauta- tai metallilangasta tempaistuna.

    VastaaPoista
  7. Mielestäni kylmät värit voisivat sopia paremmin sinulle, kuten hopea, mutta en näkisi mitään estettä myöskään kullan väriselle.

    VastaaPoista
  8. Olen eri mieltä, sillä minusta kulta sopii oikein hyvin tummanruskeisiin hiuksiini. Ehkä asiaa pitäisi kokeilla?

    VastaaPoista
  9. Olen samaa mieltä, että kannattaa kokeilla, kuten sanoin, en näkisi estettä kullan väriselle.

    VastaaPoista
  10. Ok, sori luin huonosti viestisi, joten mennään tällä. Eli jos saan jostain kullanvärisen donitsin, niin lupaan, että otan valokuvan (selfien) ja julkaisen sen blogissani. Preferoin kuitenkin sitä, että ostan tuon donitsin jostain liikkeestä, kunhan vain saisin tietää, mistä sellaisen voin ostaa (siis donitsin ei liikettä, kjeh)?

    VastaaPoista

NATO - OTAN - HATO