Olen vähitellen
päässyt eroon karppaus.info:n erotuskasta, joten nyt on aika jatkaa
eteenpäin. Aikomuksenani on pistää blogini kukkimaan loistavine
ruokaohjeineen. Aloitan missioni Lappi à la carte -kirjan
parilla ohjeilla, joita muokkaan hieman. Tänään syömme
poropyöryköitä uunissa paistettujen valkosipulipuolikkaiden kera.
Huomenna on luvassa lappilaista lohikeittoa...
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
-
Ainekset 1 kg lohta 1 l vettä 1 tl rouhittua merisuolaa 500 g lohkottuja puikulaperunoita 1 purjosipuli renkaina...
-
Tästä ei kastike enää parane! Riekko maistui erinomaiselta, mutta kastike oli ehkä parasta, mitä olen koskaan maistanut! ...
-
Ainekset – lihapyörykät 500 g poronjauhelihaa 4 dl mantelijauhetta 2 dl kermaa 1 kananmuna 1 dl vettä 4 rkl voita 2...
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti