sunnuntai 4. helmikuuta 2018

Tulinen gulassikeitto

Ñoras

Tulinen gulassikeitto


Ainekset
800 g naudan ulkofilettä
2 sipulia
4 salottisipuli
5 kevätsipulia renkaina
½ valkosipuli
punainen suippopaprika
keltainen paprika
vihreä paprika
3 punaista chiliä
1 habanero chili
oliiviöljyä
1 rkl paprikajauhetta
2 tl kuminaa
1 tl anchochilijauhetta
1 tl rouhittua mustapippuria
½ rkk salviaa
suolaa
5 dl lihalientä
3 laakerinlehteä
2 kpl ñoras murskattuna
1 l vettä

Koristeet
timjamin lehtiä

Paloittele liha kuutioiksi ja ruskista paistinpannussa oliiviöljyssä. Siirrä lihapalat pataan. Kuullota hienonnetut sipulit ja suikaloidut paprikat paistinpannussa. Kaada seos pataan. Sekoita joukkoon hienonnetut chilit, silputut salvian lehdet, mausteet ja lihaliemi. Lisää vesi. Hauduta pienellä lämmöllä kannen alla 50 minuuttia. Lisää tarvittaessa vettä haudutuksen aikana. Annostele keitto lautasille ja koristele timjamin lehdillä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti