perjantai 2. maaliskuuta 2018

Riekkojen ääntelyt vaikenevat

Noh, riekot on jo ammuttu, joten mitään ääntelyä ei ole luvassa niiden suunnalta; paitsi sulamisen ääniä. Eni vei, huomenna, jos Jumala suo, on oleva mahtava riistaruokain päivä. Valmistamme riekot oman ohjeeni mukaisesti, joka perustuu lappilaisiin ruokaohjeisiin. Mutta minä olen fuusioruoan ystävä, joten tulette yleensä näkemään jonkinlaista epätyypillistä maustamista tjs. kun valmistan riekkojani illalliseksemme. Mutta vain yksi on poissa pippaloista, ja hän on vanhin tyttäremme. Hän on tehnyt valintansa, joten en ala enää tappelemaan sen suhteen. Toki hän saa syödä ihania uunissa kypsennettyjä valkosipulin puolikkaitta, loistavaa kastiketta, mutta tärkein jää kuitenkin pois, eli riekonliha!

Hän on pitänyt siitä aiemmin, mutta nyt ideologinen vamma estää häntä syömästä sitä enää toiste. Se on hänen oma valintansa. En tappele siitä, mutta hyvästä hän jää kuitenkin paitsi.

PS. Mitään korvaavaa ruokaa emme aio tarjota tyttärellemme, ellei hän pysty ideologisesta syystä syömään eettisesti mitä parhainta ja terveellisintä riistaruokaa. Hän saa tehdä valintansa itse.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

NATO - OTAN - HATO