Sambakarppi
lauantai 3. maaliskuuta 2018
Nyt alkaa ruoanlaitto!
Seuraavaksi valmistan maailman parasta ruokaa, eli kermaista galangayrttiriekkoa. Lykkään kuvan ateriasta tänne, kunhan olen nauttinut illallisemme. Ja senkin teen todennäköisesti vasta huomenna.
PS. Riistaruoka on maailman parasta ruokaa!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Uudempi teksti
Vanhempi viesti
Etusivu
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
NATO - OTAN - HATO
Lappilainen lohikeitto
Ainekset 1 kg lohta 1 l vettä 1 tl rouhittua merisuolaa 500 g lohkottuja puikulaperunoita 1 purjosipuli renkaina...
Poropyörykät uunissa paistettujen valkosipulipuolikkaiden kera
Ainekset – lihapyörykät 500 g poronjauhelihaa 4 dl mantelijauhetta 2 dl kermaa 1 kananmuna 1 dl vettä 4 rkl voita 2...
Kermaista galangayrttiriekkoa
Tästä ei kastike enää parane! Riekko maistui erinomaiselta, mutta kastike oli ehkä parasta, mitä olen koskaan maistanut! ...
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti