Jouluaaton
paahdetut suolamantelit lisäsivät joulun tunnelmaa tuoksullaan ja
maullaan.
Ainekset
200
g kuorimattomia manteleita
4 rkl oliiviöljyä
2 rkl voita
2 rkl merisuolaa
½ tl anchochilijauhetta
Kuumenna rasvat paistinpannulla, lisää mantelit ja paista 5 minuutin ajan välillä sekoittaen. Sekoita suola ja chilijauhe kulhossa, ja lisää paahdetut mantelit seokseen. Kääntele manteleita lusikalla ja anna jäähtyä.
4 rkl oliiviöljyä
2 rkl voita
2 rkl merisuolaa
½ tl anchochilijauhetta
Kuumenna rasvat paistinpannulla, lisää mantelit ja paista 5 minuutin ajan välillä sekoittaen. Sekoita suola ja chilijauhe kulhossa, ja lisää paahdetut mantelit seokseen. Kääntele manteleita lusikalla ja anna jäähtyä.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti