Tämä hienostunut
ja täyteläinen riisipuuro piti nälän loitolla niin pitkään,
että jaksoin valmistaa jouluaaton työlään juhlaillallisen.
6
dl vettä
4 dl puuroriisiä
4 dl kermaa
4 dl puuroriisiä
4 dl kermaa
punaista maitoa
0,5 g sahramia
½ tl jauhettua kardemummaa
0,5 g sahramia
½ tl jauhettua kardemummaa
rouhittua
merisuolaa
kokonaisia manteleita
ceylonin kanelia
voita
Keitä riisiä sahramin kanssa kattilassa vedessä 5 minuuttia. Siirrä riisiseos puurokattilaan ja hauduta kannen alla vähintään 50 minuuttia. Lisää tarvittaessa punaista maitoa. Mausta suolalla ja tarjoa manteleiden ja voinokareiden kera.
kokonaisia manteleita
ceylonin kanelia
voita
Keitä riisiä sahramin kanssa kattilassa vedessä 5 minuuttia. Siirrä riisiseos puurokattilaan ja hauduta kannen alla vähintään 50 minuuttia. Lisää tarvittaessa punaista maitoa. Mausta suolalla ja tarjoa manteleiden ja voinokareiden kera.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti