Ainekset
900 g naudan keittolihaa paloina
2 sipulia lohkoina
1 purjosipuli hienonnettuna
½ valkosipuli
3 rkl oliiviöljyä
6 dl punaviiniä
500 tomaattimurskaa
1 prk tomaattipyreetä
1 bataatti kuorittuna ja kuutioituna
1 juuripersilja kuorittuna ja kuutioituna
2 porkkanaa
1/2 ruukun timjamia lehtinä
1 rkl provancale yrttiseosta
3 laakerinlehteä
rouhittua mustapippuria
Koristeet
timjamin oksia
Ohje
Kuumenna oliiviöljy
paistinpannussa, lisää liha ja sipulit. Ruskista lihapalat ja
siirrä lihaseos suureen pataan.
Lisää pataan punaviini, tomaattimurska, tomaattipyree, bataatti, porkkana, juuripersilja, mausteet, hienonnettu timjami ja valkosipuli. Hauduta kannen alla, miedolla lämmöllä, välillä sekoittaen 40-60 minuuttia. Lisää pataan tarvittaessa punaviiniä.
Lisää pataan punaviini, tomaattimurska, tomaattipyree, bataatti, porkkana, juuripersilja, mausteet, hienonnettu timjami ja valkosipuli. Hauduta kannen alla, miedolla lämmöllä, välillä sekoittaen 40-60 minuuttia. Lisää pataan tarvittaessa punaviiniä.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti