Valitsin
illalliseksemme ranskalaisen lihapadan. Perusohje on ihan Ok, mutta
minä haluan enemmän, joten tein radikaalin muutoksen ranskalaiseen
ruokaan. Vaihdoin perunat bataattiin. Ruoka ei ole vielä valmis,
mutta tuoksun perusteella olen tehnyt suurimman gastronomisen
innovaation, mitä voin kuvitella. Tein paljon muitakin muutoksia
ohjeeseen. Tein ne, koska halusin rikkoa perinteisiä ruoan
valmistukseen pinttyneitä tapoja. Minä haluan olla muutoksen airut.
Minä rikon perinteitä ja luon uutta. Se on missioni.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Onnenristit
Nato ja Suomi 2023 Nato ja Suomi 2024 Kaukolan risti ja OTAN
-
Ainekset 1 kg lohta 1 l vettä 1 tl rouhittua merisuolaa 500 g lohkottuja puikulaperunoita 1 purjosipuli renkaina...
-
Tämän mureampaa lihaa on vaikeaa valmistaa! Ainekset 2 kg kassleria 5 dl valkoviiniä 1 juuripersilja hienonnettuna 1...
-
Ainekset – lihapyörykät 500 g poronjauhelihaa 4 dl mantelijauhetta 2 dl kermaa 1 kananmuna 1 dl vettä 4 rkl voita 2...
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti