Ainekset
800 g naudan ulkofilettä
2 sipulia
4 salottisipuli
800 g naudan ulkofilettä
2 sipulia
4 salottisipuli
5 kevätsipulia renkaina
½ valkosipuli
½ valkosipuli
punainen suippopaprika
keltainen paprika
vihreä paprika
3 punaista chiliä
1 habanero chili
oliiviöljyä
1 rkl paprikajauhetta
2 tl kuminaa
1 tl anchochilijauhetta
1 tl rouhittua mustapippuria
½ rkk salviaa
keltainen paprika
vihreä paprika
3 punaista chiliä
1 habanero chili
oliiviöljyä
1 rkl paprikajauhetta
2 tl kuminaa
1 tl anchochilijauhetta
1 tl rouhittua mustapippuria
½ rkk salviaa
suolaa
5 dl lihalientä
3 laakerinlehteä
2 kpl ñoras murskattuna
5 dl lihalientä
3 laakerinlehteä
2 kpl ñoras murskattuna
1 l vettä
Koristeet
timjamin lehtiä
Paloittele liha kuutioiksi ja ruskista paistinpannussa oliiviöljyssä. Siirrä lihapalat pataan. Kuullota hienonnetut sipulit ja suikaloidut paprikat paistinpannussa. Kaada seos pataan. Sekoita joukkoon hienonnetut chilit, silputut salvian lehdet, mausteet ja lihaliemi. Lisää vesi. Hauduta pienellä lämmöllä kannen alla 50 minuuttia. Lisää tarvittaessa vettä haudutuksen aikana. Annostele keitto lautasille ja koristele timjamin lehdillä.
Paloittele liha kuutioiksi ja ruskista paistinpannussa oliiviöljyssä. Siirrä lihapalat pataan. Kuullota hienonnetut sipulit ja suikaloidut paprikat paistinpannussa. Kaada seos pataan. Sekoita joukkoon hienonnetut chilit, silputut salvian lehdet, mausteet ja lihaliemi. Lisää vesi. Hauduta pienellä lämmöllä kannen alla 50 minuuttia. Lisää tarvittaessa vettä haudutuksen aikana. Annostele keitto lautasille ja koristele timjamin lehdillä.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti