keskiviikko 14. elokuuta 2019

Kaikki mitä olemme oppineet on väärin, erään yliopistolehtorin mukaan


Eräs kollegani väitti tänään, että tulee julkaisemaan tulevana syksynä artikkelin, joka kumoaa melkein kaiken. Hän väittää, että Tesla oli tehnyt asiasta tutkimuksia n. 100 vuotta sitten, mutta joku taho repi tutkimukset pois Teslalta, jotta nykyinen bisnes voisi kukoistaa. Noh, odotan oikein mielenkiinnolla, jos tämä lehtori saa julkaistua viiden vuoden aikaiset tutkimukset, jolla kumotaan melkein kaikki nykyiset luonnonlait. Äijän idea on ihan toinen. Tärkein pointti on kuulemma siinä, ettei materiassa ole lainkaan energiaa. Kaikki perustuu aaltoliikkeeseen, mutta antaa lehtorin esittää asiansa itse, mikäli se hyväksytään julkaistavaksi.
 
PS. Lehtorin mukaan massalla ei ole energiaa vaan kaikki tulee aaltoliikkeestä, eli universumista. Hän on myös rakentanut laitteen, joka kuulemma imee energiaa universumista, joten hänen käsissään on myös koko energiantuotannon ratkaisu. Mikäli hänen hypoteesinsa on oikein! Mutta hänellä on demolaite, joka imee energian universumista. Toivon, että hän tuo sen koko maailman eteen, jotta voimme todeta, että se on huijaus tai ei.
 
PPS. Olen avoin tälle idealle, mikäli se oikeasti toimii. Mutta tämä asia pitää voida olla toistettavissa ja sillä pitää olla myös tieteellinen perusta. Lehtorin mukaan sillä on. Odotan mielenkiinnolla hänen tulevaa artikkelia. Siinä saa kuulemma ainakin Einstein kyytiä ja sen lisäksi koko luonnontieteellinen tutkijakuntamme. Jään odottamaan tätä artikkelia (jos se hyväksytään julkaistavaksi)!

PPPS. Lehtori osaa kertoa paremmin näistä asioista kuin minä. Mutta hän kertoi minulle tänään, että asiasta on kerrottava jo tässä vaiheessa niin monille kuin mahdollista, ettei jokin taho teksi samaa kuin Teslalle 100 vuotta sitten. Hän on todennäköisesti ainakin siinä asiassa oikeassa. Mutta odotan edelleen tulevaa artikkelia!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

NATO - OTAN - HATO