tiistai 20. kesäkuuta 2017

Uunissa haudutettua sianniskaa


Tämän mureampaa lihaa on vaikeaa valmistaa!

Ainekset
2 kg kassleria
5 dl valkoviiniä
1 juuripersilja hienonnettuna
1 rkk timjamia
1 rkk lipastikkaa
1 rkk salviaa
½ rkk rosmariinia
1 dl oliiviöljyä
2 laakerinlehteä
2 sipulia lohkottuna
2 vihreää omenaa kuorittuna ja lohkottuna
2 jalapeñoa
1 tl merisuolaa
rouhittua mustapippuria

Ruskista liha pannulla. Sekoita kulhossa loput ainekset ja kaada uunivuokaan lukuun ottamatta oliiviöljyä. Aseta liha seoksen päälle ja kaada oliiviöljyä lihan päälle. Mausta rouhitulla mustapippurilla. Aseta vuoka kinkkupussin sisälle ja tee pieni reikä pussiin. Paista uunissa 125-asteen lämpötilassa 3-4 tuntia tai kunnes lihan lämpötila on +85 °C.

Kastike
lihan paistoliemi
2 rkl voita
1 rkl spelttijauhoja

Keistä paistoliemi puoleen tilavuuteen ja suurusta voispelttijauhoseoksella.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

NATO - OTAN - HATO